Palvelut

Light Microblading

Light microblading on menetelmä, jolla saadaan luotua kulmillesi tavallista microbladingiä luonnollisempi ja kauniimpi lopputulos.  Light microblading on huolellista käsityötä, jossa jokainen veto on harkittu ja tarkkaan mietitty.

Tämä tekniikka sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat luonnollisen, mutta viimeistellyn lopputuloksen. Kulmakarvat korostavat kasvoja ja hyvin suunniteltu microblading on kuin kasvojen kohotus, joka näyttää upealta niin arjessa kuin juhlassakin. 

Ensin käymme yhdessä läpi toiveesi ja varmistamme, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Mittaamme kulmillesi "kultaisen" muodon  ja aloitamme kulmien teon vasta kun olemme molemmat tyytyväisiä karvan malliin. 

Itse microbladingin teko ei kestä kauaa ja onkin kivultaan usein verrattavissa kulmien nyppimiseen. 

Tiedämme, että kestopigmentointi voi jännittää, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli jokin mietityttää!

Volyymiripset

Volyymiripsissä omaan luonnonripseen kiinnitetään yksittäisistä kuiduista käsintehty viuhka. Ripsiin voidaan käyttää eri kaarevuksia ja pituuksia, jolloin lopputulos voi olla luonnollinen tai näyttävä. Myös "erikoisefektit" kuten wetlook, wispyt, värilliset ripset onnistuvat.

Ripsien muoto mukautetaan asiakkaan parhaita puolia korostavaksi. Otamme tietenkin huomioon myös asiakkaan toiveet ja oman luonnonripsen kunnon. 

Huoltoväli ripsienpidennyksissä on yleensä 2-4 viikkoa. Menetelmä suoritetaan aina ammattimaisesti ja turvallisesti.

Ripsiä tulee pestä päivittäin niille tarkoitetulla tuotteella, yksityiskohtaiset hoito-ohjeet kerrotaan sinulle paikanpäällä.

Kynnet

Kaikkiin kynsipalveluihin kuuluu aina huolellinen pohjustus ja manikyyri. 

Voit tulla omien ideoiden tai inspiraatiokuvien kanssa, niin saamme sinulle juuri haluamasi kynnet. Koristevaihtoehtoja löytyy loputtomasti!

Kynsillä on viikon takuu. 

Voit aina olla yhteydessä meihin, jos mietit mikä palvelu olisi sinulle sopivin.


Geelilakkaus

Geelilakkaus tarjoaa pitkäkestoisen vaihtoehdon perinteiselle kynsilakalle. Palvelu sisältää aina huolellisen manikyyrin, jonka jälkeen lakkaus tehdään valitsemallasi sävyllä. Lakka kovetetaan LED-valolla jokaisen kerroksen jälkeen. Tuloksena on sileät, kiiltävät ja kestävät kynnet, jotka säilyvät kauniina useita viikkoja.

Suositeltu huoltoväli  3-4 viikkoa.

Geelivahvistus

Vahvistuksessa luonnonkynnelle levitetään rakennetta antavaa ja kynttä vahvistavaa geeliä, joka antaa kynnelle kauniin muodon ja kestävämmän rakenteen perinteiseen geelilakkaukseen verrattuna. 

Vahvistuksen päälle voimme laittaa haluamasi sävyn tai designin.

Tämä palvelu on suositeltava varsinkin jokaiselle pitkäkyntiselle tai niistä unelmoivalle ja onkin palveluistamme kaikkein suosituin!

Suositeltu huoltoväli  3-4 viikkoa.

Rakennekynnet

Geelirakennekynsien avulla voimme luoda haluamasi pituuden ja mallin ilman kynsien kasvun turhauttavaa odottelua.

Geelirakenteet luodaan muottien ja geelin avulla jokaiseen kynteen yksitellen, emme käytä tippejä emmekä akryylia rakennekynsien teossa.

Voit valita haluamasi sävyn ja koristeet.

Suositeltu huoltoväli 3-4 viikkoa.


Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus (Lash lift)

Lash liftissä taivutamme ja värjäämme ripset. Taivutus tapahtuu muottien ja ripsen rakenteeseen vaikuttavien aineiden avulla. Ripsien kestotaivutus kestää noin 6-8 viikkoa oman ripsen kasvuvauhdista riippuen. Taivutus ei siis ns. laskeudu vaan poistuu ripsen vaihtuessa uuteen. Käytämme laadukkaita italialaisia InLein tuotteita.

Sinun tulee olla kastelematta ripsiä 24h käsittelyn jälkeen. Tarkemmat kotihoito-ohjeet kerromme paikanpäällä.

Suosittelemme aina hoitoainetta (seerumia) sillä karva kaipaa kosteutusta käsittelyn jälkeen, tarvittavat kotihoitotuotteet löydät meiltä. 

Taivutus voidaan tehdä uudestaan aikaisintaan kahdeksan viikon kuluttua.

Kulmien laminointi (Brow lift)

Brow liftissä saamme kulmillesi uutta ryhtiä asettelemalla karvat samansuuntaisesti, toiveidesi mukaan joko luonnollisesti tai näyttävästi. Palveluun kuuluu myös värjäys ja muotoilu. Laminointi pysyy ryhdikkäänä karvasta riippuen noin 6 viikkoa. Käytämme laadukkaita italialaisia InLein tuotteita.

Sinun tulee olla kastelematta kulmia 24h käsittelyn jälkeen. Tarkemmat kotihoito-ohjeet kerromme paikanpäällä.

Suosittelemme aina hoitoainetta (seerumia) sillä karva kaipaa kosteutusta käsittelyn jälkeen. Myös kulmakarvageelin käyttö on suositeltavaa, jotta laminointi pysyisi hyvänä mahdollisimman kauan. Tarvittavat kotihoitotuotteet löydät meiltä.

Laminointi voidaan tehdä uudestaan aikaisintaan kahdeksan viikon kuluttua.

Ripsien ja kulmien värjäys & muotoilu

Osaamme valita juuri sinulle sopivat sävyt ja otamme aina huomioon toiveesi.  Kulmien muotoilu tehdään todella huolellisesti pinseteillä niin että tulos on varmasti skarppi ja viimeistelty.

Voit valita palvelut pakettina tai erikseen.Suihkurusketus

Suihkurusketuksessa saat kauniin ja tasaisen rusketuksen 6-12 päiväksi! Rusketus on täydellinen juhlaan, mutta toimii myös arkena! 


Lävistykset

-

Täyteainehoidot

-